AK Parti Milletvekilinin karıştığı kazada 1 ölü, 4 yaralı

Ankara’da AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobil ve bir kamyonet çarpıştı. Araçlar yaklaşık 100 metre sürüklenerek, yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kılıç’ın danışmanı ile birlikte Ankara’ya giderken kazaya karıştığı, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

DHA’nın aktardığına göre, kaza akşam saatlerinde Dumlupınar Bulvarı üzeri Ankara istikametinde meydana geldi. Yaser O. idaresindeki kamyonet, aynı yönde giden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 100 metre savrulan iki araç yol kenarındaki demir bariyerleri aşarak dereye yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonette yolcu olan İlknur Doğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada iki araç sürücüsü ile kamyonette bulunan F.Ü. ve M.E. yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, dere yatağına uçan iki araç ise vinç yardımıyla çıkarıldı.

BOZBEY’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanın ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Bozbey sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, “AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve çalışma arkadaşlarına geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx